MAHATHIR tak perlukan parti pun dia boleh tumbangkan Barisan Nasional…

Read Time:55 Second
MAHATHIR tak perlukan parti pun dia boleh tumbangkan Barisan Nasional…

IBNU UMAR AL-JARRAH
November 13, 2021

THEFRONTMEDIA.CO – MAHATHIR tak perlukan parti pun dia boleh tumbangkan Barisan Nasional.

MAHATHIR boleh bertanding sendiri sebagai calon bebas tanpa BERSATU pun dia boleh tumbangkan Barisan Nasional.

MAHATHIR boleh berdiri dan bergerak sendiri tanpa parti jika dia mahu tetapi kerana dia tahu ramai rakan-rakan, penyokong parti politik serta rakyat Malaysia yang mahu dia untuk memimpin satu pasukan berteraskan parti politik untuk membenamkan Barisan Nasional.

MAHATHIR adalah seorang strategis politik yang digeruni bukan saja dalam negara malah diluar negara.

MAHATHIR adalah Harimau Asia yang menaikkan nama Malaysia dimata dunia.

Era MAHATHIR adalah era pemodenan Malaysia.

Sejarah telah membuktikan bagaimana MAHATHIR menundukkan BRITISH pada tahun 1983.

Kau masih berhingus lagi MAHATHIR dah rentap BRITISH.

MAHATHIR tak perlukan kau untuk lawan Kleptokrat, tapi kau yang melutut cari MAHATHIR waktu dipecat dari UMNO.

Kau jangan claim diri kau tu sama level dengan level MAHATHIR .

MAHATHIR tu Mr General .
Kau tu Mr Dugong Muka Sembab Tak Sedar Diri.

Ambil saja lah parti BERSATU kau tu , jangan claim kau tu setaraf setanding dengan MAHATHIR.

Dasar cicak mengkarung tak sedar diuntung nak lawan Harimau. Puihh

13 0
Happy
Happy
92 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
8 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *